3D felirat

A 3D felirat (plasztikus betű) a síkból kiemelkedő térhatású betű, 3D felirat 1 - Sign System Kftgrafika vagy logó. Abban az esetben javasoljuk a 3D felirat alkalmazását, ha a sík táblán történő megjelenítéshez képest igényesebb, látványosabb megjelenítésre van szükség, de nem szükséges világító karaktereket alkalmazni. Önálló módon is jól érvényesül, de lehet része egy összetett reklámberendezésnek is. Az anyagfelhasználás lehetőségei szinte korlátlanok, CNC-vezérelt vágógépeinkkel szinte bármilyen anyag megmunkálható, legyen az alumínium, acél, réz, plexi, PVC, fa, MDF, szendvicslemez, vagy expandált polisztirol. Az éjszakai láthatóságot külső vagy belső megvilágítással érhetjük el, belső megvilágítási igény esetén kérjük, látogasson el Világító betűk menüpontunkra.

3D felirat készítése fémből: a fent felsorolt anyagfelhasználási lehetőségek közül a legtartósabb kivitelnek tekinthető megoldás. 3D felirat 3 - Sign System KftA fémből készített karaktereket vagy logót CNC-vezérelt betűhajtogató gépünkkel állítjuk elő, így szinte bármilyen forma nagy pontossággal, korlátlan mennyiségben, azonos minőségben, azaz bármkor reprodukálható módon kerülnek gyártásra.  Az alumínium 3D felirat felületvédelme porfestéssel, vagy autóiparban alkalmazott fényezéssel történik. Rozsdamentes feliratok szálcsiszolt vagy tükrös kivitelben, réz karakterek patinázva kerülnek átadásra.

Plexiből készült plasztikus feliratok: 3-30 mm közötti kiemelkedés esetében tömör plexiből vágható ki a 3D felirat. Végső színét festéssel nyeri el, de használható anyagában színezett plexi alapanyag is, mely szín az alapanyagforgalmazó által biztosított színláncból választható ki. Ettől nagyobb palástmagasság esetén ragasztott plexi dobozbetűk készítését javasoljuk.

Expandált polisztirol: Az alapanyag az építőiparban3D felirat 4 - Sign System Kft használt lépésálló szigetelőanyagként lehet ismerős. A feliratot vagy ábrát számítógép által vezérelt habvágóval vágjuk ki, az elérhető vastagság 2 és 10 cm között van. Felületvédelme RAL- vagy Pantone-színskálával meghatározott színű, korszerű betonfestékkel történik.

PVC és egyéb műanyagok: Alkalmazása függ a felhasználás körülményeitől (pl. UV-sugárzás), és a kiválasztott anyag festhetőségétől. Szakembereink teljes körű szaktanácsadással segítik elő a megfelelő anyagválasztást.

Fa, MDF: Elsősorban beltéri dekorelemként javasoljuk, festéssel, páccal, lakkozással érhető el a kívánt eredmény.

A 3D felirat megfelelő anyagválasztással és technológiával, 3D felirat 5 - Sign System Kftvalamint jól átgondolt tervezéssel meghatározó része lehet az enteriőrnek, vagy épülethomlokzatnak. Mint minden más reklámeszköz esetében, a 3D felirat közterületről látható módon történő elhelyezése is országszerte városképi véleményezéshez kötött, a helyi Településképi Arculati Kézikönyv útmutatása szerint.

Minden 3D felirat egyedi műszaki és grafikai tervezést igényel,3D felirat 6 - Sign System Kft ezért vegye fel velünk a kapcsolatot és szakértő kollégáink megválaszolják kérdéseit és miután megismerték igényeit javaslatot tesznek arra, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb 3D felirat kialakítását, vagy egyéb alternatív megoldásokat tudunk felkínálni a magas műszaki tartalom megtartása és a költséghatékonyság figyelembevételével. Minden Sign System Kft. által gyártott termék gondos mérnöki tervezéssel és korszerű gépekkel, minőségi alapanyagból előállított reklámeszköz.