Élvilágító reklámtábla

Az élvilágító reklámtábla legfőbb előnye a gyors és olcsó előállítás, ezért sorozatgyártásra, kampányjellegű célokra, útbaigazító, informáló vagy eladáshelyi feliratok, logók figyelemfelkeltő megjelenésére egyszerűen gyártható, de látványos lehetőséget jelent.

Néhány szóban az élvilágító reklámtábla előállításáról: 6-8-10 mm vastag víztiszta plexibe mart felirat vagy ábra, mely a plexi tábla éle mentén kap megvilágítást, és a fény a plexibe mart minta kontúrját kirajzolva lép ki. A kimart plexi minden éle víztiszta élfényezéssel van megmunkálva, ami elegáns külsőt kölcsönöz a terméknek.

A megvilágítást porfestéssel színezett alumínium profilba szerelt, Élvilágító reklámtábla 1 - Sign Systemés műgyantával kiöntött LED-pálca, vagy LED-szalag biztosítja. További kreatív lehetőséget nyújt RGB (színváltó) LED-fény alkalmazása, melynél egy könnyen kezelhető rádiós távirányítóval is változtathatjuk a megvilágítás színét, illetve a színek programozott váltogatásával egyedi fényjáték is elérhető. Élvilágító reklámtábla 2 - Sign SystemAz élvilágító reklámtábla grafikája (bonyolultságtól függően) lehet színes is, melyet öntapadó fóliával jelenítünk meg. Inverz módon is látványos, egyedi megjelenítést kölcsönöz, ha a mart grafika/felirat marad víztiszta, a környezete pedig fényzáró fóliával ellátott. Méretét tekintve csupán a kereskedelemben beszerezhető táblaméretek szabnak határt. Régebben kisméretű élvilágító reklámtábla gyártása volt kivitelezhető, de a jelenleg beszerezhető modern, nagy fényerejű LED-eknek köszönhetően nagyméretű portálreklámok is gyárthatók.

Az installálás fali kivitel esetén eloxált alumínium, vagy rozsdamentes acél távtartókkal történik, de térben álló igény esetén befüggesztési lehetőség is adott. Dísztárgyként talpas kivitelű élvilágító reklámtábla is készíthető, szinte korlátlan formavilággal. Élvilágító reklámtábla 3 - Sign SystemAlkalmazásával dekoratív, mégis költséghatékony információs rendszert lehet kialakítani hotelekben, irodaházakban, és egyéb, hatékony útbaigazítást megkövetelő intézményekben. Élvilágító reklámtábla 4 - Sign SystemKis szériában is alacsony előállítási költsége miatt egyedi reprezentációs igényekre, ajándékozási célokra is ajánljuk az élvilágító táblát. Ilyen esetben készre szerelt, hálózati csatlakozóval ellátott élvilágító reklámtábla kerül átadásra, ez által az eszköz villamos szaktudás nélkül is beüzemelhető. Az élvilágító reklámtábla feszültségszabályozó közbeiktatásával alkalmas gépjárműben történő felhasználásra is, hobby vagy egyéb célra. (Pl. iskolabusz jelzés, autómentő, stb.)

A felhasznált alapanyagok minden esetben a tartósság jegyében kerülnek kiválasztásra, ezáltal cégünk 24 hónap teljeskörű garanciát vállal az általunk gyártott élvilágító reklámtáblákra. Egyedi elképzelésének megvalósításban felkészült munkatársaink állnak rendelkezésére!