Világító betűk

Világító betűk 1 - Sign System KftFokozott megrendelői elvárás, vagy vonatkozó építésügyi előírások esetén kiváló megoldást jelenthet a cégtábla elkészítésére a különálló világító betűk, azaz dobozbetűk megvalósítása. A technológia tökéletesen alkalmazható közepes és nagyméretű világító plasztikus betűk, logók, egyéb arculati elemek gyártására. További előny, hogy alacsony energiaigénnyel, és minimális karbantartási szükséglettel rendelkeznek, ezáltal az üzemeltetés költségei jelentősen csökkenek. Világító betűk 2 - Sign System KftA felhasznált alapanyagok minden esetben a tartósság jegyében kerülnek kiválasztásra (plexi, rozsdamentes acél, alumínium, vízálló LED-modul, 5-7 év kültéri tartósságú öntapadó fólia stb.), ezáltal cégünk 3-5 év teljeskörű garanciát vállal minden általunk gyártott világító betű működésére. A világító betűk, mint reklámhordozók bel- és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, valamint a betűkön túl egyedi grafikai elemek, logók is kivitelezhetőek a síkból kiemelkedő módon. A világító betűk felszerelhetőek egyenként (megfelelő elektromos előkábelezést megelőzően), vagy előre szerelhetőek egy, a karaktereket összefogó létravázra vagy tálcásított panelre.

A világító betűk a különböző gyártási módszeren túl leginkább a kibocsájtott fény iránya szerint csoportosíthatók.

Előre világító betűk: A fény az előlapon lép ki, melynek anyag plexi vagy feszített fólia. Világító betűk 3 - Sign System KftA szükséges szín többféleképpen produkálható: Elérhető fóliázással, de anyagában színezett alapanyag is felhasználható. Külön érdekesség a Black&White plexi és fólia, mely egy olyan speciális alapanyag, mely a ráeső fényben fekete, átvilágított állapotban fehér színű. Kompromisszumos megoldást jelenthet előre világító feliratok esetén, amikor az arculat szerint alkalmazandó szín fekete.

Hátra világító betűk (indirekt megvilágítású betűk): Világító betűk 4 - Sign System KftOlyan dekoratív megjelenésű világítás, amikor a fényt egy szórófelületről visszaverődve látjuk. Bekapcsolt állapotban a reklámtábla egzakt kontúrját vagy egy feliratot láthatunk fényből kialakítva, ez által érdekes, lebegő hatást keltve.

További lehetőség olyan világító betűk kialakítása, mely a fenti lehetőségeket oldalra világítással egészíti ki.

Világító betűk 5 - Sign System KftAz általunk gyártott világító betűket a legkorszerűbb gépekkel állítjuk elő (CNC-vezérelt lézervágó gép, kontúrmarógép, és dobozbetű-hajtogató automata), de a minőségi végeredmény eléréshez elkerülhetetlen a precíz manufakturális munka, és a megvilágítás kialakításának folyamatos tesztelése.

Lépést tartva a legújabb plasztikus világító felirat gyártási módszereivel, vállaljuk tömörplexis karakterek gyártását is. Az így készített világító betűk alapanyaga 20-30 mm vastag, kizárólag erre a célra kifejlesztett opál plexi, melybe CNC marógép segítségével alakítjuk ki a fényforrás (LED) helyét. A kimart fészekben a LED-ek víztiszta műgyantás kiöntéssel kerülnek berögzítésre. Az így legyártott karakter megrendelői igény szerint festhető, fóliázható.