Világító reklámtábla

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent néhány másodpercre megállítani az embereket és figyelmüket elnyerni a reklámhordozókkal, melyre a piac rohamléptekkel nyújt különfélébb megvalósulási lehetőségeket. Ezért a világító reklámtábla üzletágában az új technológiák felkutatására nagy hangsúlyt fektetünk, és törekszünk az elsők között beilleszteni palettánkba. Világító reklámtábla 1 - Sign System Kft

A reklámtáblák sűrűjében fokozódó igény mutatkozik a kivitelezésben kifogástalan, egyedi, megjelenésében esztétikus, figyelmet felkeltő világító reklámtábla alkalmazására, mely hűen tükrözi a megrendelő kvalitásait is. A megfelelő alapossággal legyártott reklámdoboz akkor teljesíti feladatát, ha a megrendelő valamilyen előnyhöz jut konkurenseihez képest, illetve elősegíti ügyfélkörének tájékozódását, és tevékenységéhez értéket rendel.

A piac keresletét elemezve arra következtettünk, hogy igény mutatkozik az egyedi elképzelések megvalósítására, valamint az ár/érték arányt figyelembe vevő prémium világító reklámtábla gyártásra és projektkezelésre. Ezért célközönségünk azon hazai és multinacionális cégek, melyek hosszú távon is gazdaságosan üzemeltethető, energiatakarékos és alacsony karbantartást igénylő eszközök, és nem utolsósorban az esztétikus megjelenés elkötelezett hívei. Éppen ezért vállalati stratégiánk legfontosabb három alapköve a megbízható minőség, a rugalmasság, és nem utolsó sorban a költséghatékonyság.

Az elmúlt évek hazai, és a környező országokba történő világító reklámtábla gyártása során olyan megrendelőkkel alakítottunk ki jó partnerségi viszonyt, akik elkötelezett hívei a megbízható és kiemelkedő nívójú termékeknek.Világító reklámtábla 2 - Sign System Kft

Miután megszületett az igény egy világító reklámtábla iránt, teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára. A helyszíni felmérésen és tanácsadáson túl gondos, a gyárthatóság szempontjait figyelembe vevő grafikai és műszaki tervezésen keresztül a gyártásig, telepítésig támaszkodhat megrendelőnk a több mint 20 éves szakmai tapasztaltunkra.

Kialakítás

Az általunk gyártott világító reklámtáblákat, világító dobozokat a legmodernebb alumínium reklámprofilokból állítjuk elő, melyek felületkezelése kívánt színre történő elektrosztatikus porszórással történik. Világító reklámdoboz, vagy cégér esetén a megjelenítendő felirat vagy logó 5-7 év kültéri tartósságú öntapadó fóliával kasírozott fényáteresztő előlapon valósul meg, egy- vagy kétoldalas kivitelben, a megvilágításhoz energiatakarékos, magas minőségű, korszerű LED-ek felhasználásával.

A követendő feltételeket és a helyi adottságokat figyelembe véve több lehetőség nyílik világító tábla kivitelezésére.

Világító reklámtábla 3 - Sign System Kft

Hagyományos világító doboz: A legelterjedtebb világító eszköz, egy- vagy kétoldalas kivitelben, többnyire négyszög alakkal, esetenként alakra formázva (cégér, világító logó.) A legalacsonyabb költséggel előállítható világító reklámtábla, városképi szempontokat figyelembe kevésbé preferált megoldás.

Intarziás világító doboz: Olyan világító doboz, Világító reklámtábla 5 - Sign System Kftmelynek előlapja több, különböző színű és vastagságú alapanyag kombinációjával jön létre. Az előlap világíthat teljes felületében, de kivitelezhető nem világító alaplemezből kiemelkedő világító logó vagy felirat is.

Feszített fóliás világító reklámtábla: Nagy méretű fényreklámok esetén használt technológia, kedvelt tetőreklám vagy világító fríz kivitelezési módszer. A világító doboz előlapja egy átvilágítható, kültéri viszontagságoknak jól ellenálló, szöveterősítésű pvc-ponyva. A hordozó szerkezetre ráfeszítve tartós és homogén felületet biztosít. Szükségszerűsége a táblás anyagok korlátozott méretéből és fizikai tulajdonságaiból (hőtágulás, tömeg stb.) ered. A feszített fólián a grafikai megjelenés direkt nyomtatással vagy vágott fóliával történik.

A röviden ismertetett információk nem tekinthetőek teljes körű tájékoztatásnak, hiszen minden brandhez, elképzeléshez egyedi világító reklámtábla illik, mely az épített környezet adta lehetőségeket figyelembe véve mindig eltérő műszaki megoldást igényel. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerhessük cége arculatát és elképzeléseit, így rövid időn belül megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb műszaki megoldást.